• O projektu
  • Více informací
    Více o projektu Dílčí výzkumné zprávy Odborné články
  • Modely CEVEMA
    Model procesů tvorby cen ve vertikále vepřové maso 1. Interaktivní model efektivity chovu prasat - Benchmark 2.1. Predikce - Prasata jatečná v živém, Kč/kg 2.2. Predikce - Chovná selata, ČR, ž.hm., (Kč/kg) 2.3. Predikce - Prasata jatečná JUT, kategorie S, (EUR/ 100 kg), ČR 2.4. Predikce - Prasata jatečná JUT, kategorie S, (EUR/ 100 kg), Německo 2.5. ARIMA Model, predikce dopadu ceny jatečných prasat v Německu na ceny v ČR (JUT, S, EUR/ 100 kg), zdroj dat: Evropská komise 3. Makroekonomický model lineárního programování - hodnocení nákladů a ziskovosti v rámci vertikály – vepřové maso 4. Model elasticity cen napříč vertikálou – vepřové maso
  • Workshopy
    Workshop Cevema 2019 Workshop 2019 - Konference SMA ČR Ostatní
  • Informace pro řešitele
  • Kontakt

Dílčí výzkumné zprávy

  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 1. Komparace časových řad výrobkové vertikály vepřového masa v prostředí vybraných zemí EU
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 2. Vliv intervencí ČNB na ceny komodit ve výrobkové vertikále vepřového masa v ČR a vybraných zemích EU
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 3. Vyšetření závislosti tvorby cen výrobcůvepřového masa na spotřebitelských cenách masných výrobků v ČR
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 4.
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 5. Porovnání výkonnosti výrobců vepřového masa v ČR a ve vybraných zemích EU, USA a Brazílie
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 6. Návrh modelů pro analýzu cen na výrobkové vertikále vepřové maso v ČR
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 7.
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 8.
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 9.
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 10.
  • icon pdf Dílčí výzkumná zpráva č. 1/2020, VÚ TL01000180
  • icon pdf VÝZKUMNÁ ZPRÁVA O POSTUPU PRACÍ A DOSAŽENÝCH VÝSLEDCÍCH ZA ROK 2020
  • icon pdf dea-zaverecna-zprava-20-17-12-s-vystupy.pdf
  • icon pdf Výzkumná zpráva VÚ TL01000180 Model transparence cen v potravinové vertikále - vepřové maso. Prosinec 2019
  • icon docx Komoditní karty 2010-2019

 

Materiály umístěné na tomto webu mohou být publikovány pouze se souhlasem ČZU.
Informace o zpracování a ochraně osobních údajů na ČZU v Praze.
© 2018 Česká zemědělská univerzita v Praze
Všechna práva vyhrazena

Zaznamenáno 36572 návštěv

Česká zemědělská univerzita v Praze
Kamýcká 129
165 00 Praha 6 - Suchdol

IČO: 60460709
DIČ: CZ60460709
ID datové schránky ČZU: 3hdj9cb